Gépeink

Üzleteinkben az InfraSlim X termékeit használjuk, a legjobb és leghatékonyabb infrabicikliket a piacon!

INFRASLIM X – FEHÉR / EZÜST

INFRASLIM X – FEHÉR / NARANCS

INFRASLIM X – FEHÉR / PINK

INFRASLIM X – FEHÉR / ZÖLD

INFRASLIM X – PINK

INFRASLIM X – KÉK

INFRASLIM X – FEKETE / NARANCS

INFRASLIM X – FEKETE / PINK

INFRASLIM X – FEKETE / ZÖLD

INFRASLIM X – FEKETE / ARANY

Tudnivalók

Eredményes, gyors fogyás, narancsbőr kezelés INFRASLIM X gépekkel. Az InfraSlim X fekvő infrabicikli páratlanul sokoldalú, legújabb generációs készülék az egészség megőrzéséért és a hatékony alakformálásért.

 • Hozzájárul a gyors testsúly-csökkenéshez

 • Segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót

 • Támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait

 • Rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésében

 • Aktiválja a nyirok- és vérkeringést

 • Erősíti az immunrendszert

 • Mérsékli a mozgásszervi panaszokat

 • Szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében

 • Regenerálja a sérült szöveteket

 • Bőrszépítő hatása van

 • Fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet

 • Hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához

 • Hozzájárul a gyors testsúly-csökkenéshez

 • Segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót

 • Támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait

 • Rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésében

 • Aktiválja a nyirok- és vérkeringést

 • Erősíti az immunrendszert

 • Mérsékli a mozgásszervi panaszokat

 • Szerepet játszik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében

 • Regenerálja a sérült szöveteket

 • Bőrszépítő hatása van

 • Fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet

 • Hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához

Miért korszakalkotó az InfraSlim X fekvő infrabicikli alakformálásban?

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli hatékonysága az alakformálásban azért egyedi és kiemelkedő, mert miközben az infrasugarak a bőr alá hatolva a zsírszövetekben beindítják a méregtelenítést és a zsírbontást, valamint fokozzák a vér- és nyirokkeringést, az ezzel egyidejű aktív testmozgás sokszorosára növeli a készülék hatékonyságát. Az infrasugárzásnak köszönhetően a sejtek kiválasztják a felesleges anyagokat, melyek a kiválasztó szerveken keresztül és a verejték útján ürülnek a szervezetből. Az intenzív izommozgás az, ami maximálisra fokozza a folyamat gyorsaságát és eredményességét. Az izmok működése a nyirok áramlásában meghatározó fontosságú, mivel az izomösszehúzódások pulzáló jellege vákuumot képez az erekben. Ez a hatás épp olyan, mint a szív munkájáé a vérkeringésben.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli felgyorsítja a méregtelenítő folyamatokat

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  használata közben a leadott súly 80%-a víz, a további 20%-ot azonban zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és más mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.) kiürülése okozza. Ilyen rendkívüli mértékű méreganyag-kiválasztást eddig csak kiemelkedően intenzív sportok esetében, például a hosszútávfutásnál figyeltek meg. Tovább növeli az eredményességet a vákuum technológia alkalmazása, ami köztudottan hozzájárul a felesleges anyagok kiválasztásához, a zsírégetéshez és a letapadt kötőszövetek lazításához, valamint bőrtisztító, bőrfeszesítő, hatásának köszönhetően igen látványossá teszi a kezelés eredményét.

Milyen módon játszik szerepet az InfraSlim X fekvő infrabicikli  a különböző betegségek megelőzésében?

Az infravörös sugárzás a legjótékonyabb élettani hatású, nem véletlenül használják a gyógyászatban és rekreációs területen egyaránt. Jelentős szerepe lehet a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának megelőzésében, illetve a már kialakult tünetek kezelésében, mivel értágító, keringést serkentő hatása megakadályozza a kapilláris erekben a vérlemezkék lerakódását. A cukorbetegségben szenvedők esetében – ugyanennek a jótékony hatásmechanizmusnak köszönhetően – megelőzi a súlyosabb szövődményeket, a szövetek elhalását. Mivel az ízületek akadálytalan működését is támogatja a mélyre hatoló hőenergia, a mozgásszervrendszeri panaszokat is mérsékeli, és egyben fokozza a fizikai teljesítőképességet. Természetesen, egészséges szervezetben ugyanezek a folyamatok egy jobb közérzetet és nagyobb fokú vitalitást eredményeznek.

Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  extra funkciói

Oxigénterápia

A kezelés hatékonyságát nagyban növelheti az oxigénterápia, ami sajátos módon serkenti a regenerálódást a szervezetben. Az optimális működéshez percenként 1 liter oxigénre van szüksége a sejteknek , amit egy egészséges testfunkció esetében a vér szállít el a szövetekhez. Gyakori azonban, hogy az egészségtelen életmód, a káros környezeti hatások, vagy az időskori szív- és érrendszeri problémák egy alacsonyabb oxigénszintet eredményeznek a vérben, ami különböző tünetekhez vezethet, kezdve a migréntől a mozgásszervrendszeri és emésztési panaszokig. A levegő oxigéntartalma 18-20 %, ezzel szemben az oxigénterápia egy jelentősen magasabb, 30 %-os oxigén tartalmú levegő belégzését teszi lehetővé. Az InfraSlim X fekvő infrabicikli  alakformáló és egészségmegőrző hatása nagymértékben növelhető ezzel az extra funkcióval, mivel a sejtek oxigénnel való telítődése gyorsítja a regenerálódást és maximálisra fokozódik a méreganyag-kiválasztás.

Kollagénterápia

Az 550-700nm-es tartományban kibocsátott fényhullámok a kollagénterápia különleges alkotóelemei, melyek hozzásegítik a bőrszövetet, hogy a bőrszerkezet újjáépítéséhez szükséges kollagént, elasztint és enzimeket termeljen. A kollagénterápia hatására az oxigénellátás fokozódik, a felesleges anyagok kiválasztása felgyorsul, és javul a bőr nedvességfelszívó- és nedvességmegkötő képessége is, ezért az eredménye egy látványosan feszesebb és szebb bőr.

Ózonterápia

Az ózonterápia egy különleges, fájdalommentes eljárás, melyet az orvostudomány több évtizede használ fertőtlenítő, sebgyógyító, regeneráló hatása miatt. Az oxigénterápiához hasonlóan támogatja az immunrendszer funkcióját, és a természetes méregtelenítő, sejtépítő, ezért a InfraSlim X fekvő infrabicikli  alapfunkcióinak kiegészítőjeként páratlanul hatékonnyá teheti az alakformáló és egészségmegőrző kezeléseket.

Fekvő vagy álló gép?

A fekvő gép kényelmesebb, de lényegesen kevesebb izommunkát végzünk használata közben. Éppen ezért javasolják az edzők az álló gépeket (futópad, elliptikus sífutó, ülő bicikli) a minél intenzívebb testmozgás és zsírégetés érdekében.

A fekvő gépek hullámmasszázzsal való kiegészítése megoldást jelenthet a hatékonyság fokozására, mivel az támogatja a nyirokfolyadék áramlását, és ez kulcsfontosságú tényező a folyamatban.

Kiknek ajánlott a használata?

 • Fogyni vágyóknak és kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küszködőknek

 • Egészséges táplálkozásban korlátozottaknak

 • Akik megelőzni szeretnék bizonyos betegségek kialakulását

 • Akik betegségük tüneteit szeretnék enyhíteni

 • Sportokat és testmozgást aktívan végzőknek

 • Időseknek, akik szeretnének könnyedebben mozogni

 • Fogyni vágyóknak és kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küszködőknek

 • Egészséges táplálkozásban korlátozottaknak

 • Akik megelőzni szeretnék bizonyos betegségek kialakulását

 • Akik betegségük tüneteit szeretnék enyhíteni

 • Sportokat és testmozgást aktívan végzőknek

 • Időseknek, akik szeretnének könnyedebben mozogni

Technikai adatok

InfraslimX

nyitott vagy zárt kabin

zárt vákuumteres

infrasugárzók száma

3db 300 Wattos

infra összteljesítménye

900 Watt

vákuumszivattyú teljesítménye

1000 Watt

biciklis edzés nehézségi fokozatai

16 fokozat

bicikli vízszintes állíthatósága

20 cm-es állíthatóság

kollagén-fény LED-ek teljesítménye

20 Watt

ózonterápia

van

ózontermelés hatékonysága

6800 mg/h

oxigénterápia

van

oxigéngenerátor teljesítménye

3 liter/perc

aromaterápia

van

Miért mi?

Összehasonlítottuk a konkurencia gépeit, a mi általunk használt InfraSlim X gépekkel, az eredmény pedig magáért beszél!

HYPOXI TRAINER

A Hypoxi Trainer, az InfraTrainer és az InfraShape olyan kombinált fitness eszközök, amelyek korszerű technológiákkal kiegészítve magasabb szintre emelték a testedzés alakformáló hatását. A Hypoxi Trainer újítása volt a zárt vákuumtérben végezett testmozgás, amely lehetővé teszi a kardió edzés kiegészítését a vákuummasszázs zsírégető hatásával. Az alacsony és normál nyomás váltakozása által előidézhető a vér- és nyirokkeringés serkentése. Az izmok összehúzódása és elernyedése egy olyan szívóhatást hoz létre a vér- és nyirokerekben, amely fokozza a salakanyagok kiürülését a szervezetből. A zárt kabinos edzés nagy előnye emellett, hogy kifejezetten a problémás területekre hat: a combok, a fenék, a csípő és a has területén fejti ki hatását a beépített technológia.

INFRATRAINER

Az InfraTrainer, bár nem zárt vákuumteres alakformáló gép, egy másik újítást épített be, az infrahő használatát. Az infrasugárzás rendkívül jó hatással van a zsírok és salakanyagok lebontására, ezért kiemelten hatékony a narancsbőr kezelésében. Az infrafény jótékony hatását a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki, fokozza a sejtanyagcserét és a kiválasztást, segít a kötőszöveti rostoknak regenerálódni, ezáltal feszesíti és szépíti a bőrt. Másik nagy előnye, hogy felmelegíti az ízületeket, így csillapíthatja az esetleges mozgásszervi fájdalmakat, és könnyebbé teszi az ízületek számára az edzést, ezért felhasználása sokoldalúbb, mint egy hétköznapi fitness eszköznek.

INFRASHAPE

Az InfraShape a fent említett technológiákat ötvözve teszi lehetővé a zárt kabinos edzést. Újítása, hogy kollagén- és aromaterápiát is alkalmaz. A kollagén és elasztin rostok stimulálása 20 Wattos LED-lámpákkal hozzájárul a kötőszövetek és a bőr rugalmasságának helyreállításához. Javul a sejtek víz- és oxigénfelvétele, ezáltal bőrfeszesítő hatást tapasztalhatunk. Mivel a kollagén az izmokban, inakban és csontokban is fontos szerepet tölt be, a kollagénterápia a sportsérülések kezelésében is hatékony. Az infrasugárzáshoz hasonlóan növeli az ízületek rugalmasságát, ami azok számára is lehetővé teszi a testedzést, akik esetlegesen túlsúllyal vagy mozgásszervi problémákkal küzdenek.

INFRASLIM X

Az INFRASLIM X kombinált alakformáló gép az eddig felsorolt technológiák közül mindegyiket alkalmazza azzal a különbséggel, hogy új funkciókat is építettünk bele. A vákuum, az infra- és a kollagénfény szervezetre gyakorolt jótékony hatása mellett, az ózon- és az oxigénterápia nyújtotta előnyöket is élvezhetjük az edzés során. Az ózon egy három oxigénatomból álló instabil molekula, ami egy kétatomos és egy rendkívül reaktív egyatomos oxigén molekulává bomlik szét a terápia során. A kezelés lényege, hogy a bőrlégzés során az egyatomos molekula rendkívül könnyen lép reakcióba azokkal az anyagokkal, amelyeknek nincs helye az emberi testben, így a kórokozókat és a szintetikus vegyületeket (például gyógyszer maradványokat) is segít eltávolítani a szervezetből, emellett az ózon növeli a szövetek oxigénellátását, feloldja az erekben lévő káros plakkokat és kitisztítja a véredényeket. Bőrstimuláló hatása révén hatékony a bőr rugalmasságának helyreállításában, ezáltal a ránctalanításban. Az oxigénterápia ezzel szemben a belégzés útján járul hozzá, hogy az edzés könnyebbé váljon, hiszen a 90%-os tisztaságú oxigén belégzése révén az összes kedvező élettani folyamat felgyorsul. A kiegészítő oxigén alkalmazásának jelentősége az, hogy kiküszöböli azt az oxigénhiányos állapotot, ami a felfokozott sejtanyagcsere révén kialakulhat, mivel az infravörös sugárzás és az aktív izommunka következtében megnő a test oxigénigénye, amit a környezeti levegő nem tud pótolni, így tehát számos kellemetlen tünet kialakulásától kímélhetjük meg magunkat, ha ezt a terápiát igénybe vesszük.

A mozgás intenzitásával egyenesen arányosan nő a vér- és nyirokkeringés, ezért lehetővé tettük az INFRASLIM X gépben, hogy a felhasználó maga állítsa be, hogy milyen típusú edzést szeretne végezni. Ugyanez igaz a különböző kiegészítő terápiák alkalmazására is, amelyek együttes használata lehetővé teszi, hogy a készülék egyedülállóan hatékony legyen az alakformálásban, ráadásul a felgyorsult anyagcsere miatt az edzést követő 2-8 órában további zsírbontás is várható.

Az INFRASLIM X alakformáló és egészségmegőrző berendezés a legmodernebb eszköz a piacon, mely olyan kényelmi elemekkel is fel lett szerelve, mint a MultiVision technológia. Az újítás lényege, hogy a felhasználó kiválaszthatja, hogy a gépbe táplált terepek közül hol szeretne biciklizni, legyen az egy nagyváros, vagy egy gyönyörű nemzeti park, a program alkalmazkodik az LCD-kijelzőn kivetített virtuális terepviszonyokhoz, és vezérli a nehézséget. Ha például dombra kell feltekernünk, arányosan nehezebbé válik a fekvőkerékpár hajtása. A fitnesz gépek jövőbe mutató generációja tehát itt van, csak a képzelet szab határt a betáplálható edzésprogramoknak.

HYPOXI TRAINER INFRATRAINER INFRASHAPE INFRASLIMX
nyitott vagy zárt kabin zárt vákuumteres nyitott zárt vákuumteres zárt vákuumteres
infrasugárzók funkció nincs van van van
infrasugárzók száma 4 db 750 Wattos 1 db 400 Wattos 3 db 300 Wattos
infra összteljesítménye 3000 Watt 400 Watt 900 Watt
vákuum van nincs van van
vákuumszivattyú teljesítménye 1000 watt 1000 Watt 1000 Watt
felhasználó testhelyzete ülő (ízületeken nagyobb terhelés) ülő (ízületeken nagyobb terhelés) fekvő (ízületeket kímélő) fekvő (ízületeket kímélő)
bicikli vízszintes állíthatósága 20 cm-es állíthatóság 25 cm-es állíthatóság
kollagén-fény nincs nincs van van
kollagén-fény LED-ek teljesítménye 20 Watt 6 Watt
ózonterápia nincs nincs nincs van
ózontermelés hatékonysága 6800 mg/h
oxigénterápia nincs nincs nincs van
oxigéngenerátor teljesítménye 3 liter/perc
aromaterápia nincs nincs van van
áramfelvétel 230 Volt 400 Volt (ipari áram) 230 Volt 230 Volt

Előnyök

FOGYÁS INFRÁS BICIKLIN

Kényelmes, fekvő testhelyzet, könnyed biciklizés, mindeközben a nagy teljesítményű infralámpák felgyorsítják a sejt anyagcsere folyamatait.

EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Hozzájárul a gyors testsúly-csökkenéshez, segít elérni a megfelelő testsúlyt és kondíciót, támogatja a szervezet méregtelenítő folyamatait.

OXIGÉNTERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Rendkívül eredményes a narancsbőr kezelésében, aktiválja a nyirok- és vérkeringést, erősíti az immunrendszert.

KOLLAGÉNTERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Fokozza a fizikai teljesítő- és állóképességet, hozzásegít egy általános jobb közérzet kialakításához és megtartásához.

AROMATERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Fontos szerepet játszik a szív- és érrendszeri és egyéb betegségek megelőzésében, regenerálja a sérült szöveteket.

ÓZONTERÁPIÁS EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Javítja a szív- és érrendszer funkcióit, erősíti az immunrendszert.

KIVETÍTETT VIRTUÁLIS ÚTVONALAT KÖVETŐ EDZÉS INFRÁS BICIKLIN

Aktiválja a nyirok- és vérkeringést, regenerálja a sérült szöveteket, bőrszépítő hatása van.